Mitt liv

Att vara pappa ( 2 månader )

Matteo-19.jpg

En av de jobbigaste sakerna med att vara en fotograferande pappa är att man förlorar sin objektivitet. Ni vet uttrycket ”kill your darlings”. När det kommer till olika projekt inom film och foto, när man måste rensa bilder och klipp som är bra men som inte fyller någon funktion.

Med Matteo har jag extremt svårt att se en dålig bild. Han är ju en stjärna i alla bilder. Börjar till viss del förstå min mors extremt dåliga omdöme när det gäller hennes barn. Evelina är ju en handbollsstjärna, Jonatan älskar hästar, Johannes är oerhört begåvad i språk och själv är jag märstas…nej…sveriges bästa dansare.

Våran familjebild här, är jag springade i 100 knyck , slänger mig ner på kobajs och försöker komma i position innan bilden tas.

Våran familjebild här, är jag springade i 100 knyck , slänger mig ner på kobajs och försöker komma i position innan bilden tas.

Lite Mose känsla över bilderna..en bebis…lite övergiven i en korg 😉

Lite Mose känsla över bilderna..en bebis…lite övergiven i en korg 😉

Matteo-11.jpg
Matteo-14.jpg

Jag har annars vant mig mycket snabbare än vad jag själv trodde. Bara två månader har gått, men ändå känner jag igen Matteos gnäll bland andra gnällspikar, hans glimt i ögat som ingen annan har. Sättet han stirrar på mig och undrar vem människan är…jag är pappa och det kommer aldrig någonsin ändras.