Mitt liv

VILKEN HELG!

Josef & Julia

Josef & Julia

Helgen startade kanon! Med Joels möhip...svensexa ;) Inget illa menat. Det var en fantastiskt rolig dag. Jag önskar jag fick en sån svense...möhippa.  Jag menar det! Gocart och massor av fotboll. Och den mest otroliga avslutning, mål från mittplan...10 sekunder kvar...mot Frankrike...i ett VM kval. Tack Toivonen.

Lördag var en stor härlig fest på Fillan i Stockholm, konsert med med flera grymma artister!

Samt den halvlugna söndagen som skulle börja med lite förlovningsfoto och sen tog det en helt annan vändning. Punka några mil utanför uppsala, mitt ute i ingenstans. Japp. Men en kanon helg. Punka måste väl hända nån gång...bättre nu än på vintern.

LITE TIPS

FILM/TV Nya säsongen av House of Cards finns på Netflix. Jag vet inte varför det är så kul och intressant att följa och hålla på en psykopat som leder världens mäktigaste demokrati. Men intressant är det.

BÖCKER/TIDNINGAR  Som vanligt läser jag för mycket olika saker samtidigt. Har igång 13 bokmärken just nu. 5 inköpta i Venedig, 5 i tyskland och resten från olika delar av världen. Och toppen på det, ljudböcker! Vill tipsa om en roman. Skriven av en fantastisk författare i vårt grannland, boken heter Odins barn.

KAMEROR  Köpte in en Olympus pen f för att testa lite. Var så otroligt nöjd med att hitta en begagnad på Scandinavian photo. En väldigt vacker och rolig kamera att använda. Men den är återlämnad. Jag klarar mig inte med micro four thirds över FF.