Mitt liv

There and back again

1 Nz malmo 2-1.jpg

Det har gått två år sen jag och Malin lämnade Sverige för vår drömresa. Vi åkte till Nya Zeeland (nattes dröm) och Australien (malins dröm). För att spendera vår tid jämlikt i varje land (NZ 3 månader) (AU 14 dagar).

En resa vi sparat på hela vårt äktenskap…och inte ens det räckte till. Efter sex månader i Nya Zeeland, Australien, kortis i Singapore, Fiji, Nepal och Thailand var kontot…tomt…typ.

Vi…Jag hade stora planer. Vi skulle luffa runt i NZ, vi skulle jobba för uppehället. Eller WWOOFa, (World Wide Opportunities on Organic Farms or Willing Workers on Organic Farms) det innebär att vi får mat och boende, sen jobbar vi ungefär 6-8 timmar per dag.

Vi ansökte även för bankkonto i NZ, och vi hade även det under hela vår vistelse, vi hade även ett sorts arbetsvisa för att även kunna jobba mot betalning och på så sätt dryga ut kassan. Hela den upplevelsen gick ju inte direkt som jag tänkt mig. Sammanfattat kan man väl säga att jag inte riktigt insett hur vackert NZ är och hur mycket det finns att göra. Det blev svårare att jobba och lägga tid på jobb när hela Middle Earth låg framför en.

Jag kommer under en liten tid blogga lite från Nya Zeeland resan. Det är inte alls för att jag vill glömma vardagen. Jag älskar att vara uppe på natten och byta bajsblöjor.

vår resa började i Malmö, därav...såna bilder...och inga hobbithus, hajar och berg.