Pris för bröllopsfotograf - Natanael

Vill du veta hur mycket en bröllopsfotograf kostar? Besök Natanael och se våra tre olika bröllopspaket och välj det som passar dig bäst.

Natur och Landskap

180725 Foto (7).jpg

Det första jag förälskade mig i när jag började fota var dramatiska och stora landskap. Mycket berg, vatten och hdr (ganska mixed feelings om det). Det är en kategori som många får upp ögonen först för. Som allting annat i livet mognar man och upptäcker att det finns lika mycket vackert och i många fall mycket mer intima naturbilder runt hörnet. Jag älskar fortfarande dramatiska landskap men även de intima och mer atmosfäriska naturbilderna från Sverige. Tidiga mornar, stilla och tysta landskap.

Bilderna nedan är ett snabbt urplock, jag skapade en instagram endast för min natur bilder: Nordic Wanderer