Pris för bröllopsfotograf - Natanael

Vill du veta hur mycket en bröllopsfotograf kostar? Besök Natanael och se våra tre olika bröllopspaket och välj det som passar dig bäst.

Tips på fotolocation Jönköping och Parfotografering

Jag har fått frågor hur det går till när man bokar mig som fotograf, hur man löser det man vilken plats man ska fota på. Nästan alltid så har de som bokar mig en aning eller en tydlig idé. Jag hjälper gärna med råd och tips men jag vill att det ska vara de som bokar mig som tillslut bestämmer. Men självklart har man plockat på sig massor av olika platser genom åren.

Den här parfotografering gjordes i Rosenlunds Rosarium i Jönköping. Otrolig mysig och vacker plats. Lättillgänglig också.

Paret som är på bilderna vann en tävling jag hade 2018. De bor i Borås men vi möttes upp i Jönköping för en liten parfotografering.